Ubat Tahan Lama

Anda Ada Masaalah Terpancut Awal Atau Ejakulasi Pra-Matang Semasa Beraksi Di Ranjang?

Tak Sampaipun 5 Minit Berdayung Dah Kalah?

  •  Mahu Mencari Ubat Kuat Lelaki, Tapi Malu?

  • Nak Makan Ubat Tahan Lama, Takut Tak Selamat?

  • Tetapi Anda Tetap Mahu Menunjukkan Kehebatan Pada Pasangan Anda?

  • Anda Mahu Terus Dikenali Sebagai “Suami Perkasa” ?

Anda tahu apa akan berlaku sekiranya masalah anda tidak diatasi?

  • Pasangan anda akan perlahan-lahan memandang rendah terhadap anda dan memikirkan ada lelaki lain yang lebih hebat dari anda…
  • Dia boleh berlaku curang dan terus meninggalkan anda…

(Naúzubillah..)

Nasihat saya….jangan tunggu ianya berlaku…

Listen……Tak ada siapa yang tahupun mengenai masalah anda melainkan pasangan anda sahaja.

Anda cuma perlu mengembalikan kejantanan anda dalam senyap…….Yes senyap…Atasi senyap-senyap! AMBIL TINDAKAN dan bagi dia puas, agar si dia sentiasa mahu didakap, senyum selalu dan sentiasa menyayangi anda

Meh, saya perkenalkan MEN’S SPRAY. Spray saja dan anda mampu berdayung LEBIH 30 minit. Dan pasangan anda klimaks berkali-kali !!!

Men's Spray_Ubat Kuat Lelaki_Ubat Tahan Lama_2

Gerenti! Yang bestnya – Ini produk  lulus KKM! – KKM (BPFK) : NOT140504980K

Lupakan untuk telan pil, kapsul yang menakutkan tu! Yesz….just spray, ratakan and you are on for action!

Yes, ini bertarung dan tahan lama…..melambatkan ejakulasi atau pancutan

Anda mampu beraksi LEBIH 30 minit! Bukankah itu yang anda mahukan?

Lebih lama, lebih menyeronokkan dan mengasyikkan??

Apa kata mereka:

Ubat Kuat Lelaki_Ubat Tahan Lama_1

 

Button Beli Men's Spray_ubat kuat lelaki

 

Ubat Kuat Lelaki_Ubat Tahan Lama_2

PERBEZAAN Men’s Spray DENGAN PRODUK SPRAY ATAU SAPU YANG LAIN…

Apakah perbezaan ubat tahan lama Men’s Spray dengan produk jenama lain yang mengaku ubat tahan lama juga?

  • Harga – Harga Ubat Kuat Lelaki Men’s Spray memang berpatutan.
  • Selamat – Ubat tahan lama Men’s Spray memang berupaya memberi kesan tahan lama pada “senjata” yang dah semput. Ia ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Produk tahan lama berharga terlalu murah mungkin mengandungi bahan terlarang yang mampu memberi masalah pada anda. Jadilah pengguna bijaksana – dapatkan produk tahan lama untuk lelaki yang diiktiraf, berkualiti, selamat dan sememangnya mampu memberi kesan tahan lama buat lelaki sejati.
  • Disamping tidak memudaratkan, ubat tahan lama Men’s Spray telah diadun menggunakan herba-herba terpilih oleh pakar kesihatan lelaki yang bertauliah. Men’s Spray tidak dijual di kaki lima atau rumah-rumah urut.

KEKELIRUAN

Banyak salah faham yang telah dicipta oleh akhbar tempatan bahawa produk ubat kuat memudaratkan. Walhal, kekerapan yang memudaratkan kesihatan adalah ubat tahan lama yang tidak diiktiraf KKM kerana kandungan racun dan bahan kimia yang tinggi.

Tetapi, bagi MEN’S SPRAY , ianya sememangnya telah di LULUS KKM – KKM (BPFK) : NOT140504980K. Ini bukan Viagra yang memudaratkan…ia diproses mengikut etika pengilangan sempurna dan buatan Malaysia

Jadi anda tidak perlu risau mengenai kegunaannya.

Men’s Spray adalah produk sapuan pada zakar yang selamat di gunakan yang mengandungi herba-herba berkualiti tinggi, terpilih dan langsung tidak memudaratkan kesihatan di masa akan datang.

Kita memasarkan produk Men’s Spray hanya selepas mencubanya. Ternyata Men’s Spray adalah produk yang mampu mengubah kehebatan anda di ranjang. Dari kurang hebat kepada lelaki hebat!

Lebih power!!! Keras lama!!!

Nah! Beraksilah dengan lebih yakin lagi. Anda mesti puas hati.

Button Beli Men's Spray_ubat kuat lelaki

KENAPA MEN’S SPRAY SELAMAT?

Kerana ia adalah diadun dengan menggunakan 100% ramuan herba terpilih seperti berikut:

  • Carbopol
  • Rosemary Oil
  • Gelinove
  • Black Seed oil
  • Clove oil
  • Butea Seperba
  • Neolen pe
  • Catuaba

Sila klik di sini untuk mengetahui fungsi herba-herba tersebut.

Herba-herba ini diadun menggunakan teknologi farmasi yang canggih dan terbaik yang berupaya menghasilkan antara lainnya tindak balas antiseptik organik atau semulajadi yang dapat memberikan kedamaian, keamanan, kenyamanan dan kenikmatan semasa melakukan hubungan intim. Ini sudah tentu meningkatkan jati diri seorang lelaki dan mengeratkan hubungan bersuami isteri.

Ubat Kuat Lelaki_Ubat Tahan Lama_6

Button Beli Men's Spray_ubat kuat lelaki

MASALAH LELAKI MALAYSIA

Jangan terkejut! Ejakulasi pra-matang memang lumrah di Malaysia. Menurut kajian sebanyak 90% lelaki masa kini hadapi masalah pancutan Pramatang.

Lelaki yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang (pancutan pramatang) tidak dapat mengawal atau bertahan cukup lama di atas katil untuk memuaskan pasangan mereka, dan selalunya pasangannya tidak dapat mencapai klimax.

Ubat Kuat Lelaki_Ubat Tahan Lama_3

 Ejakulasi pra-matang adalah salah satu daripada masalah seksual paling biasa tetapi boleh menyebabkan beberapa masalah di luar bilik tidur – tekanan perasaaan, rasa rendah diri & tercabar, kecurangan dan boleh merosakkan hubungan.

Sekiranya anda adalah salah seorang dari mereka – maka MEN’S SPRAY adalah jawapannya.

Jangan terus-terusan duduk dalam 90% lelaki bermasaalah pancut awal bila bersama dengan pasangan anda.

Jadilah di kalangan 10% mereka yang sentiasa beraksi kencang, gagah dan hebat di ranjang walaupun dah lebih setengah jam.

Ribuan lelaki telah mendapat manfaat, khasiat & kehebatan dari penggunaan Men’s Spray.

Ubat Tahan Lama Men’s Spray adalah 100% Buatan MALAYSIA, khas untuk lelaki dewasa untuk pemakaian luar sahaja.

Ubat Kuat Lelaki_Ubat Tahan Lama_5

Kebaikan Men’s Spray

  • Mengatasi ejakulasi pramatang
  • Meningkatkan keyakinan diri
  • Meningkatkan kualiti kepuasan & kenikmatan hubungan intim
  • Menjadikan anda suami idaman
  • Dapat membantu mencapai klimaks & kepuasan berganda pada pasangan anda

Button Beli Men's Spray_ubat kuat lelaki

Ciri-ciri Men’s Spray

  1. Tidak melekit
  2. Cepat kering.
  3. Spray saja – mudah di gunakan
  4. Tidak panas
  5. Tidak kebas.
  6. Berbau harum

CARA PENGGUNAAN

Untuk Pertama Kali

Sila sembur Men’s Spray 3 kali semburan ke bahagian atas kepala zakar dan bawah (urat pari)

Kemudian ratakan dan tunggu selama 1 jam sebelum bersama isteri. Sebenarnya lagi lama,lebih baik.

Kali ke-2 dan selanjutnya

  • Masa menunggu – 30 minit sahaja apabila kerap guna.
  • Boleh basuh dengan air paip. Jika tak basuh pun, tidak mengapa.
  • Anda boleh mengurang atau menambah semburan mengikut keperluan
  • Sila elakkan semburan ke bahagian lubang zakar.
  • Simpan Serum Men’s Spray di kawasan suhu bilik elak dari cahaya mentari
  • Boleh digunakan sekitar 50 ke 60  kali penggunaan bergantung kepada cara guna.

Jaminan Wang Di kembalikan jika Anda Tak Berpuas Hati dengan Produk Men’s Spray.

Wang anda akan di kembalikan setelah pihak kami menerima kembali produk. Pihak kami akan membayar kembali wang pos anda.

Jaminan hanya sahlaku dalam masa 10 hari setelah produk diterima oleh pengguna.

Kami memberikan jaminan pulangan wang sekiranya anda tak berpuas hati dengan produk kami, walaubagimanapun anda disyor menggunakan Men’s Spray sekurangnya 2 kali, jika kali pertama kurang berkesan maka cuba kali ke dua kerana:

Kuantiti dan masa yang diperlukan berbeza pada setiap individu. Anda mungkin perlu menggandakan kuantiti untuk mencapai keberkesanan yang maksima

Jika anda menggunakan Men’s Spray buat kali yang pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda. Zakar setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun spray yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun semburan untuk hari esok. Dan pastikan semburan dibiarkan pada zakar sekurang-kurangnya 30minit atau sebaiknya 1 jam (lebih lama lebih baik).

Saranan saya anda boleh guna selepas mandi petang. Biarkan serum tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda selepas  isyak baru dibilas dengan air. Kesan Men’s Spray mampu bertahan sehingga 12 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana Men’s Spray tidak membahayakan alat kelamin ataupun tubuh anda.

Perhatian!

Adakah produk ini selamat digunakan??

Jangan risau, produk ini selamat digunakan dan telah pun dapat sijil daripada kementerian kesihatan Malaysia! Seramai lebih 10,000 orang telah mencuba produk in dan amat berpuas hati dengan produk ini!!!

Ubat Kuat Lelaki_Ubat Tahan Lama_4

Soalan-soalan Lazim:

  1. Siapakah golongan yang sesuai menggunakan Men’s Spray ini?

Disyorkan hanya untuk lelaki/suami yang mempunyai zakar yang sihat/normal sahaja tetapi sering mengalami pancutan pra-matang semasa mengadakan hubungan seks.

  1. Bagaimanakah Men’s Spray berbanding dengan jenama lain?

Men’s Spray hanya menggunakan bahan 100% semulajadi berasaskan herba terpilih, malah anda boleh mendapatkan kebaikan lain di mana herba-herba ini akan membantu menyihatkan bahagian sulit anda. Men’s Spray SAMA SEKALI TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK.

  1. Bolehkan Men’s Spray digunakan dengan kondom?

Ya, Men’s Spray cepat kering lepas di spray, ia adalah 100% herba dan boleh digunakan dengan kondom.

4.   Adakah ianya akan meninggalkan kesan berminyak?

Tidak, Men’s Spray direka khas untuk membekal nutrient dari herba ke dalam kulit anda serta-merta dan tidak berminyak.

  1. Adakah Men’s Spray selamat digunakan untuk oral seks?

Ya! Men’s Spray adalah selamat sekiranya berlaku oral seks kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia, pewarna tiruan atau pewangi. Ini menjadikan Men’s Spray sebagai produk paling selamat dan efektif di pasaran sekarang ini. Namun begitu, ianya mempunyai rasa pahit herba dan ia akan hilang setelah dibasuh dengan air bersih sahaja tanpa sabun.

  1. Bagaimanakah cara menggunakan Men’s Spray?

Semburkan Men’s Spray sedikit sahaja pada bahagian bawah kepala zakar anda di bahagian uratnya sehingga kering. Panduan secara detail disertakan dalam kotak.

  1. Adakah Men’s Spray akan memburukkan lagi penyakit kelamin?

Men’s Spray tidak disyorkan untuk mereka yang mengalami Herpes Simplex Virus, apa-apa luka atau kulit terbakar pada zakar.

  1. Bagaimanakah ianya berbeza dengan pil?

Men’s Spray direka khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. 95% daripada manfaat herba akan meresap masuk ke kawasan disembur Men’s Spray. Manakala khasiat pil hanya berfungsi 10-30% sahaja.

  1. Apakah yang ada di dalam Men’s Spray?

Men’s Spray adalah 100% berkesan, menggunakan herba-herba terpilih yang digunakan turun-temurun dan diadunkan sekali untuk memberikan kesan terhebat dan segera.

Ok lah….. Saya Berminatlah Nak Dapatkannya… Macamana nak pesan Ubat Tahan Lama idaman Malaya nih????

Button Beli Men's Spray_ubat kuat lelaki

Berapakah Harga Produk yang hebat ini??

Harga asal adalah RM 100

Tetapi kini dalam tempoh terhad saya tawarkan diskaun sebanyak RM 20!!

Anda jimat RM20 jika beli hari ini!! Jangan menyesal pula kalau esok ianya kembali ke harga asal RM100. Jadi anda kena cepat.

PROMOTION-PRODUCT – Waktu Terhad!

RM 80.00 Sahaja

 

Kembali Ke UbatTahanLama.org Untuk LEBIH Pilihan